NOVETATS SETEMBRE 2023

Juan José Millas. Sólo humo. Ed. Alfaguara, 2023

El jove protagonista d'aquesta novel·la, Carles, rep en herència del pare que el va abandonar un pis ple de llibres. Serà un recull de contes dels germans Grimm el que li cridarà l'atenció, endinsant-se en les seues històries al mateix temps que descobreix qui era el seu pare. Una lectura entre ficció i realitat amb la literatura rerefons.


Sara Nisha Adams. El club de lectura para corazones solitarios. Ed. Duomo, 2021


Diferents personatges uneixen les seues vides al voltant de la lectura i els llibres, la qual cosa els canviarà la vida. És el cas de la jove Aleisha i el víduo Mukesh, els quals no passen per un bon moment i descobriran en la lectura el refugi i l'esperança per a seguir vivint.


Jussi Adler-Olsen. Los chicos que cayeron en la trampa. Ed. Maeva, 2011

Segona entrega de la sèrie protagonitzada pel Departament de policia Q a Dinamarca, especialitzada a investigar casos no resolts. En aquest cas l'assassinat de dos adolescents i germans per dos joves de bona família que es van declarar culpables. Per què algú els ha deixat l'informe? Intriga i bon fer en aquesta nova entrega.  


Santa Montefiore. La Sonata Nomeolvides. Ed. Umbriel, 2009

Ambientada entre Argentina i Anglaterra coneixerem la història dels joves Audrey i Louis Forrester a la ciutat de Buenos Aires. La vida els durà per camins diferents, però la sonata serà el fil d'unió de la parella d'amants. Es tornaran a reencontrar?


Byung-Chul. Han. Infocracia. Ed. Taurus, 2022

El filòsof i autor d'aquest llibre analitza l'actual democràcia i un sistema polític mediat per les noves tecnologies, on la manipulació i les "fakes news" prenen protagonisme amb nefastes conseqüències per als ciutadans. 

Alex Michaelides. La pacient silenciosa. Ed. Amsterdam, 2019

Alícia Berenson és la pacient silenciosa, una dona que va deixar de parlar després d'assassinar sobtadament el seu home. Anys després del seu internament, el psicoterapeuta Theo Faber farà l'impossible per desentranyar el misteri que amaga aquesta dona i ajudar-la. Misteri i molta intriga en una lectura no podreu deixar fins al sorprenent final.

Alfonso Pérez Daràs. Aitana Torrent, caçadora d'espantacriatures, Ed. Drassana, 2023

Orientada a públic juvenil, aquesta novel·la ens endinsarà en un món de fantasia on la protagonista, caçadora de monstres, haurà de descobrir qui o què s'amaga darrere d'una sèrie de morts al territori del Regne de València. Misteri, aventura, intriga i més en una lectura molt recomanable.


Comentarios

Entradas populares de este blog

NOVETATS OCTUBRE 2023

NOVETATS JUNY 2023 (II)

NOVETATS JULIOL