NOVETATS NOVEMBRE 2023 (I)

 

Lara Prescott. Los secretos que guardamos. Ed. Seix Barral, 2020

En l'època de la guerra freda, dues secretaries de la CIA es convertiran en espies quan els seus caps els encomanen introduir exemplars a l'URSS del llibre El doctor Zhivago, títol censurat al país. Una trama històrica i d'intriga sobre el món de l'espionatge.

Maggie O'Farrell. Aquest deu ser el lloc. L'altra Editorial, 2017

Daniel Sullivan, de Nova York, i Claudette Wells, una exestrella francesa de cinema, viuen una intensa relació amorosa en Irlanda, solitària però feliç, després de deixar enrere les seues vides. Però l'estabilitat del seu matrimoni es veurà afectada quan Daniel es retroba amb una antiga amistat. 

Hika Harada. El desafío de Miho. Ed. Duomo, 2022

Tres dones de diferents generacions d'una mateixa família són les protagonistes d'aquesta novel·la. Totes tres s'enfronten als desafiaments de la seua la vida quotidiana de diferent manera. 

Heather Gudenkauf. Huésped de una noche. Motus Editorial, 2023

Una escriptora de novel·les de suspens es retira a una apartada cabanya per poder acabar el seu nou llibre. Quan esclata una tempesta i apareix un xiquet a soles i mort de fred es desencadenaran una sèrie de fets esgarrifosos que implicaran l'autora.

Gioconda Belli. El país de las mujeres. Ed. Seix Barral, 2023

En Faguas, un país imaginari, ha triomfat el Partit de l'Esquerra Eròtica, format només per dones que persegueixen un únic fi, la troballa de la felicitat per tothom i l'empoderament femení. Però no ho tindran fàcil perquè els homes no estaran gens conformes... Com seria un país liderat per dones? Tal volta l'autora ens done alguna resposta en aquesta obra plena d'humor.

Helena Montufo. El sanatorio de las almas perdidas. Ed. Espasa

Les joves germanes Hayhurst es traslladen a l'hospital mental Fairfield, en Bedforshire, Anglaterra, per a treballar com ajudantes. Allí seran testimoni de successos i assassinats que contribuiran a crear una atmòsfera esgarrifosa i obscura entre les parets d'aquest centre per a llunàtics. Quina cosa estranya passa en aquesta institució?

Gemma Ruiz Pala. Les nostres mares. Ed. Proa, 2023 (Premi Sant Jordi 2022)

Deu dones prenen el protagonisme d'aquesta novel·la. Dones que van viure al temps de la dictadura i que van renunciar al seus somnis però van fer tot el possible per a camviar el destí de les seues filles com a dones. Una lectura amb visió feminista.

Clare Mackintosh. La última fiesta. Ed. Grijalbo, 2023

En una festa de Cap d'Any, en un complex de vacances de luxe entre la frontera d'Anglaterra i Gales, apareix assassinat el seu promotor. Una agent gal·lesa i un detectiu anglés uniran les seues forces per atrapar el culpable, malgrat que la llista de sospitosos inclou a tots els assistents a la festa. Una lectura d'intriga molt entretinguda perfecta per a evadir-se entre les seues fulles. 

Salvador Valls Botella. Fijaré en ti mis ojos. Ed. Letra Minúscula, 2023

L'autor d'aquesta novel·la és sacerdot i nascut a Cocentaina. Després de tindre coneixement de les guerres de La Vendée, durant el període revolucionari a França, ha escrit aquest llibre on narra els fets a través de la família Jéricot.



Comentarios

Entradas populares de este blog

NOVETATS OCTUBRE 2023

NOVETATS JUNY 2023 (II)

NOVETATS JULIOL