NOVETATS NOVEMBRE 2023 (III)

 

Sonsoles Ónega. Las hijas de la criada. Ed. Planeta, 2023

Guanyadora del Premi Planeta 2023, aquesta novel·la ens trasllada a la Galícia de 1900 per conéixer la història de les dones d'una important família d'empresaris, els Valdéz.


Alfonso Goizueta. La sangre del padre. Ed. Planeta, 2023

Finalista del Premi Planeta 2023, viatjarem al passat per conéixer un episodi de l'apassionant vida del gran conquistador Alejandro Magno.

Sandrone Dazieri. No huyas, Ed. Alfaguara, 2023

Del gènere de la novel·la negra, No huyas ens endinsa en la ment d'assassí d'adolescents, mentre es desenvolupa una trama esgarrifosa quan segresta la jove Amala Cavalcante. La tia de la jove, una important advocada, farà l'impossible per salvar la seua neboda.

Marta Orriols. Anatomia de les distàncies curtes. Ed. del Periscopi, 2022

Les onze edicions que ja porta aquest xicotet llibre augura una lectura que no deixa indiferent. Un recull d'històries sobre l'amor i les seues conseqüències en les vides dels protagonistes. 

Octavia E. Butler. La parábola del sembrador. Ed. Capitán Swing, 2021

En un món distòpic, el qual ha col·lapsat i on governa el caos, una xiqueta amb el do de la hiperempatia, portarà l'esperança i serà la clau de la supervivència dels seus èssers volguts que l'acompanyen en la xicoteta comunitat on viuen.

Entre dones. Ed. Balandra, 2017

Aquest llibre arreplega els contes d'un recull d'escriptores valencianes actuals. Una lectura diversa i heterogènia, com és la varietat de les seues creadores, com ara Núria Cadenes, Mercé Climent, Pepa Guardiola o Lliris Picó. 

Gregorio Casamayor. Búscame. Ed. Acantilado, 2023


La troballa d'un diari oblidat en el seient d'un taxi és el punt de partida d'aquesta novel·la. El protagonista el trobarà i, mentre el llig per poder esbrinar qui és la seua propietària, anirà recordant el seu passat.

Nora Roberts. Nocturno. Ed. Suma, 2023

Un lladre porta una vida tranquil·la i cautelosa fins que coneix una intel·ligent jove per qui se sent atret. Però el seu passat el persegueix i haurà d'enfrontar un enemic per poder començar una nova vida. Amor i suspens per la reconeguda autora romàntica Nora Roberts.

Priya Parker. El arte de reunirse. Ed. Tendencias, 2022

L'autora, assessora i amb formació i experiència de resolució de conflictes, ens ajuda en aquest llibre a traure més profit de les reunions, siguen personals o professionals. Un nou punt de vista perquè ser amfitrió d'una reunió siga tot un èxit.

Comentarios

Entradas populares de este blog

NOVETATS OCTUBRE 2023

NOVETATS JUNY 2023 (II)

NOVETATS JULIOL