NOVETATS DESEMBRE 2023

 

Eve Fairbanks. Els hereus. Ed. del Periscopi, 2023

En format de novel·la, la periodista nord-americana Eve Fairbanks, ens trasllada la història real dels personatges que habiten el llibre i que l'autora aprofita per a mostrar al lector els canvis assolits al continent africà en les últimes dècades.

Cristina García Molina. Els irredempts. LaBreu Edicions, 2023

Un recull de tres relats relacionats a través d'un tema comú, l'arrelament, i com ho viuen els seus protagonistes. Llibre guanyador del Premi Llibreter 2023.


Sonia Devillers. Los exportados. Ed. Impedimenta, 2023

Los exportados, de la periodista i escriptora francesa Sonia Devillers, recull l'esgarrifós episodi que els jueus van patir durant el règim dictatorial de Ceausescu a Rumania. 


Shannon Chakraborty. Las Aventuras de Amina al-Sirafi. Ed. Umbriel, 2023

Una novel·la d'aventures i acció amb una dona pirata com a protagonista surcant els mars d'Arabia i Índia al segle XII. Una lectura històrica i de fantasia adreçada tant a públic juvenil com a adults. 

Consuelo Sanz de Bremond. La bordadora. Ed. Plaza y Janés, 2023

A la Castilla dels Reis Catòlics, una noble i jove comtessa, Caterina, es propossarà crear un important gremi de sastres i bordadores. Per això enviarà a buscar als millors artesans a València. Una novel·la que ens trasllada als costums i forma de viure d'aquell temps a través de la seua protagonista. 

Jorge Ramos Tolosa. Palestina. Una història essencial. Ed. 

L'autor, Doctor d'Història Contemporània i professor de la Universitat de València, posa llum sobre l'origen del conflicte entre Israel i els palestins. 

S
Silvestre Vilaplana. L'estany de foc. Ed. Bromera, 2010

Premi Blai Bellver de Narrativa 2009 de l'Ajuntament de Xàtiva, aquest títol ens retrotrau a la València de l'Edat Mitjana, una època d'esplendor per a la ciutat i moment en què es publica la primera Bíblia en català. Una obra perseguida per la Inquisició i que va fer tot el possible perquè desapareguera per sempre més. Intriga i una magnífica ambientació per enganxar el lector a la nostra història. 
 

Comentarios

Entradas populares de este blog

NOVETATS OCTUBRE 2023

NOVETATS JUNY 2023 (II)

NOVETATS JULIOL