NOVETATS GENER 2024 (II)

 

Eugenio Verdú. Identidad oculta. Ed. Roca, 2023

Un conegut artista es trobat mort amb senyals de violència al seu estudi d'art. Un jove inspector, amb l'ajuda d'una assessora de patrimoni, seran els encarregats de desvetlar el o la culpable de l'assassinat. Una lectura d'intriga ambientada al món de l'art.

Michiko Aoyama. La biblioteca de los nuevos comienzos. Ed. Planeta, 2023

En una xicoteta biblioteca de la ciutat de Tokyo una bibliotecària té el do de reconéixer les lectures que necessiten les persones que s'apropen a ella per a resoldre els seus problemes. Una lectura positiva i lleugera al voltant dels llibres i la lectura. 

Ilaria Tuti. Hija de las cenizas. Ed. Alfaguara, 2023

Un assassí escapa de la càrcer on es troba, però poc després s'entrega argumentant que hi ha altre reclús i assassí que imita els seus crims i el persegueix. Nova entrega de la sèrie protagonitzada per la veterana inspectora Teresa Battaglia, qui es farà càrrec del cas. 

Éric Fouassier. La brigada de los misterios ocultos. Ed. Principal de los Libros, 2023

Després d'una sèrie de crims en el París de 1830, es crea a la ciutat la brigada dels Misteris Ocults, un cos especialitzat a perseguir criminals amb mètodes moderns i científics. El jove inspector Valentin Verne, amb interés per l'ocultisme, la química i la medicina, estarà al capdavant darrere d'un assassí en sèrie, El Vicario.

Marta Estévez. El secreto de las hermanas Asorey. Ed. Plaza y Janes, 2023

En Santiago de Compostel·la, l'any 1931, viuen quatre germanes filles d'un metge. Quan aquest mor fan un pacte i amaguen el cadàver. Al mateix temps apareix assassinada una jove criada de la família. Estaran els dos fets relacionats? Perquè amaguen la mort del pare? Misteri i intriga en una novel·la ambientada en temps de la Segona República Espanyola. 

Elísabet Benavent. Como no escribí nuestra historia. Ed. Suma, 2023

Elsa Benavides és una jove escriptora d'èxit en crisi, per la qual cosa decidirà viatjar i repensar la seua vida personal i professional. Viurà noves experiències i a Madrid coneixerà Dario, un jove músic francés que ara viu a Espanya. Comèdia romàntica i entretinguda. 


Comentarios

Entradas populares de este blog

NOVETATS OCTUBRE 2023

NOVETATS JUNY 2023 (II)

NOVETATS JULIOL