NOVETATS GENER 2024 (III)

 

Jojo Moyes. En tus tacones. Ed. Suma de Letras, 2023

Dues dones amb vides totalment diferents creuen els seus camins després d'una sèrie de circumstàncies i problemes que viuen. La qual cosa farà que es posen en la pell de l'altra i acaben comprenent-se i fent amistat, a més d'ajudar-se. 

Elvira Cambrils. Argila i calç. Ed. Bromera, 2023

Premi Enric Valor de Novel·la en Valencià el 2023, narra la relació entre Blanca, escriptora,  i Amina, immigrant africana i refugiada. Una lectura que posa de manifest diversos temes com la sexualitat femenina, la difícil situació que viuen els immigrants o el fet complicat de ser escriptora i dona. Una lectura actual que no deixa indiferent. 

Eloy Moreno. Cuando era divertido. Ed. B, 2022

L'autor reflexiona sobre les relacions de parella a partir de la que protagonitza aquest llibre. Dues persones que ja porten temps junts i pareix que la flama s'ha apagat. Una novel·la sobre l'amor i com aquest pot evolucionar. 

Alberto Vázquez-Figueroa. Irina Dogonovic. Ed. Letra Grande, 2022

Edició especial d'aquest títol en lletra extragran, viatjarem a la ciutat del Vaticà en una trama d'intriga on la protagonista, amb el rerefons de la Segona Guerra Mundial, enfrontarà els nazis i un projecte secret. 

Julia Sales. Un crimen con clase. Ed. Lumen, 2023

En l'Anglaterra del segle XIX, Beatrice Steel és una jove prou peculiar pel seu gust pels crims i la seua resolució. Quan en un sopar on està invitada amb la seua família es comet un crim, Beatrice s'involucrarà i seguirà les pistes per trobar el culpable juntament amb un detectiu vingut de Londres. Lectura d'intriga lleugera molt entretinguda on no falta l'humor.

Xavier Bosch. 32 de març. Ed. Univers, 2023

Bárbara és una jove que ha heretat el pis que la que la seua àvia Margoux té a París. En arribar es troba un jove dormint al sofà, amic del seu germà. Els dos faran amistat i recorreran París, i visitant una exposició de fotografies antigues sobre l'ocupació de la ciutat pels nazis descobreixen una de la seua àvia. Així anirem desentranyant la història de la Margoux en aquell temps mentre recorrem el barris de la ciutat. 

Susana Martín Gijón. La Babilonia, 1580. Ed. Alfaguara, 2023

Novel·la ambientada a finals del segle XVI a Sevilla, una època d'esplendor per a la ciutat. En un vaixell al port apareix una dona assassinada, qui resulta ser una prostituta qui havia sigut amiga íntima d'una monja en la infantesa. Aquesta voldrà resoldre qui és el culpable i anirem desentranyant la seua història conjunta, a banda de la trama d'intriga. 

M. Ferraro Scot. Nunca más tacones altos. Ed. Letra Grande, 2021


Amalia és una jove d'Uruguai que investiga per a la seua tesi sobre la figura de Sergio Tagoni, del qual, malgrat ser important,  no troba res sobre ell i els seus escrits. Aprofundint descobreix una època obscura de la política del seu país i una sorprenent relació amb una familiar propera d'ella mateixa. El llibre està publicat en lletra extragran.


Comentarios

Entradas populares de este blog

NOVETATS OCTUBRE 2023

NOVETATS JUNY 2023 (II)

NOVETATS JULIOL