NOVETATS MARÇ (I)

 

Juan Francisco Ferrándiz. La heredera del mar. Ed. Grijalbo, 2024 // L'hereva del mar. Ed. Rosa dels Vents, 2024

El 1348 una jove descendent d'una família valenciana de mercaders, Marina Montaner, arriba a Barcelona fugint d'unes acusacions contra ella, i just quan la pesta assola la població i a aquells que estima. Marina haurà de fer-se a la mar per a salvar la seua família. Intriga, amor, aventures i més ens espera en la nova novel·la de l'escriptor contestà. 


Kate Quinn. La cazadora. Ed. Harper Collins, 2023

Durant la Segona Guerra Mundial, a la Rússia soviètica, Nina Markova, s'uneix a "las Brujas de la Noche", un cos militar femení en la lluita contra els nazis. En una ocasió s'enfrontarà a una despiadada assassina alemanya, La Cazadora, i eixirà viva de miracle. Anys després, La Cazadora eixirà de nou a la llum després que un periodista investigue sobre ella i li demane ajuda a Nina per esbrinar on s'amaga. 


José Zoilo. Lordemano. Ed. B, 2021

El segle XI, els vikings han arribat a les costes de la península amb l'objectiu de saquejar tot el territori. Però quan l'èxercit viking es derrotat, el seu capità serà fet presoner i li donaran el nom de Lordemano. Aleshores haurà de sobreviure en una cultura estranya i serà testimoni de les lluites entre cristians i musulmans.

Leigh Bardugo. La novena casa. Ed. Hidra, 2020

Álex Extern és una jove de vint anys que ha tingut molt mala sort a la vida, fins que, després de sobreviure a un assassinat, li oferixen ingresar en la Universitat de Yale. Només haurà d'informar sobre les sospitoses activitats màgiques que allí desenvolupen els estudiants.  Novel·la per a adults, del gènere, dark fantasy, de l'escriptora best seller i autora de la coneguda sèrie "Seis de Cuervos". 

Santiago Roncagliolo. El año en que nació el demonio. Ed. Seix Barral, 2023

El 1623, en la ciutat de Lima (Perú), una novícia en un convent dona a llum a una esgarrifosa criatura maligna. Aleshores apareix una dona que afirma ser capaç de parlar amb Déu i el Diable, Santa Rosa de Lima, beatificada i perseguida per la Inquisició. L'alguacil Alonso Morales anirà narrant allò que provocaran estos fets.


Comentarios

Entradas populares de este blog

NOVETATS OCTUBRE 2023

NOVETATS JUNY 2023 (II)

NOVETATS JULIOL