NOVETATS MAIG (I)

 

Camilla Läckberg, Henrik Fexeus. El espejismo. Ed. Planeta, 2024

Tercera entrega de la sèrie de "El mentalista", escrita a dos mans entre Camilla Läckberg i Hentik Fexeus. A la ciutat d'Estocolm s'han trobat una pila d'ossos i la detectiu de la policia sueca Mina Dabiri comptarà de nou amb el mentalista Vicent Walder perquè els ajude a resoldre el cas. 

Mikel Santiago. El hijo olvidado. Ed. B, 2024

Aitor Orizaola, agent de l'ertzaintza, s'enfronta a un expedient disciplinari pel seu últim cas quan rep la notícia de què el seu nebot Denis ha sigut acusat d'assassinat. Convençut que és tot un muntatge aprofitarà la seua baixa laboral per investigar el cas de Denis.


Reyes Monforte. La condesa maldita. Ed. Plaza y Janés, 2024

La vida de la veritable comtessa russa de Kamarowski inspira aquesta novel·la. Una femme fatale qui fou jutjada a començaments del segle XX, acusada d'organitzar l'assassinat del comte, el seu home, amb ajuda de dos amants. Amb una vida de luxe i un personatge molt conegut per la societat russa, el juí va ser tot un esdeveniment per a l'època. 

Ana Lena Rivera. La niña del sombrero azul. Ed. Grijalbo, 2024

El 1929 una jove de disset anys, Manuela, entra a treballar en casa dels marquesos d'Armayor a Gijón. Aleshores la seua vida es lligarà a la de la filla de la família, Alexandra, sobretot quan esclate la Guerra Civil Espanyola.

Verona Stüssinger. Los árboles no huyen. Ed. Periférica, 2024

Acabada la II Guerra Mundial alemanys en Prusia foren retornats a la força a Alemanya. Però no tots eren producte de la política expansionista nazi. Molts portaven tota la vida vivint i hagueren d'iniciar un viatge penós i de pèrdua. Un adolescent, testimoni d'aquest fet, recorda este episodi de la seua vida. 

Malinda Lo. L'última nit al Telegraph Club. Ed. Sembra, 2023

Una novel·la premiada i reconeguda que parla del descobriment de l'amor per a dues joves de disset anys als Estats Units dels anys cinquanta. En un temps difícil per a ser homosexual, les dues noies lluitaran per la seua felicitat. Una lectura adreçada a public juvenil i adult.

Sònia Lleonart Dormuà. Nascuda de Venus. Ed. La Rosa dels Vents, 2024


Carla, una jove restauradora catalana, descobreix un quadre perdut del pintor florentí Sandro Boticcelli. Viatjarem al passat per conéixer la història d'aquest quatre i les circumstàncies del seu secret mentre acompanyem a Carla en la investigació i descoberta del misteri que amaga.

Juan Gómez-Jurado. Todo vuelve. Ed. B, 2023 

Segona entrega de la sèrie Todo arde, protagonitzada per tres dones valentes i disposades a tot. Un thriller absorbent per als aficionats a l'intriga.  

Silvestre Vilaplana. La mirada de l'impostor. Ed. Bromera, 2024

Premi de Narrativa Antoni Bru 2024 de la ciutat d'Elx, aquesta novel·la ens presenta un escriptor en hores baixes que troba en la desaparició d'una amiga i l'investigació d'un antic crim,  el revulsiu per capgirar la seua vida. 



Comentarios

Entradas populares de este blog

NOVETATS OCTUBRE 2023

NOVETATS JUNY 2023 (II)

NOVETATS JULIOL