NOVETATS AGOST

 

Núria Cadenes. Tiberi Cèsar. Ed. Proa, 2024

Aquesta novel·la ens apropa la figura de Tiberi Cèsar, successor del segon emperador de Roma, August, i l'època que va viure. Viatjarem a la Roma del segle I i coneixerem els seus protagonistes. 

Erri de Luca. Les regles del mikado. Ed. Bromera, 2024

La coincidència dels dos protagonistes d'aquest llibre, una gitana que fuig d'un matrimoni concertat i l'home que l'acull i l'ajuda, condicionarà les seues vides al llarg del temps, inclús en la distància. La seua història ens endinsa en un diàleg entre dos maneres diferents d'actuar i entendre el món.

Joaquim Bosch. La patria en la cartera. Ed. Ariel, 2022

El magistrat i jurista valencià Joaquim Bosch analitza els casos de corrupció a Espanya, el seu origen i possibles solucions per a acabar amb aquesta problemàtica al nostre país. Un llibre publicat ja fa un parell d'anys, però molt actual.


Jeanette Winterson. Escrit al cos. Ed. Periscòpi, 2024

Una lectura intimista sobre l'amor, la passió i les relacions a través dels protagonistes, la veu narradora, que no sabrem si es dona o home, amb Louise, una dona casada que abandona el seu home per aquest interés amorós. La sensualitat ompli les fulles d'aquest llibre...


Maria Nicolau. Cremo! Ed. Columna, 2024

Maria Nicolau ha sigut cuinera professional i aquesta és la seua història, un relat biogràfic novel·lat de com va arribar i va desenvolupar la seua professió. Al mateix temps esdevé una reivindicació de la bona cuina i els abusos dins del negoci de la restauració.  

Moisés Pérez Pascual. El negoci de les aules. Ed. Institució Alfons el Magnànim, 2023

Moisés Pérez Pascual és periodista del semanari El Temps i natural de Muro d'Alcoi. Aquest llibre és el resultat de la seua investigació al voltant del negoci al País Valencià de l'educació concertada. 

Carmen Estada. La herencia de Eva. Ed. Taurus, 2024


Carmen Estrada, catedràtica de fisiologia humana i investigadora en neurociència, desgrana ací la història de la ciència i  el seu paper al nostre món actual. Una lectura divulgativa, plena d'informació i curiositats.


Comentarios

Entradas populares de este blog

NOVETATS OCTUBRE 2023

NOVETATS ABRIL (I): ADULTS

NOVETATS NOVEMBRE 2023 (II)