NOVETATS NOVEMBRE 2023 (II)

 


Roberto Santiago. La rebelión de los buenos. Ed. Planeta, 2023 (Premi Fernando Lara 2023)

Fátima Montero és la propietària d'una gran multinacional farmacèutica qui enfronta un milionari divorci i, per això, contracta a Jeremias Abi i el seu bufet per a representar-la. Però l'advocat prompte descobreix una sèrie d'il·legalitats i pràctiques fraudulentes, la qual cosa fa que es decidisca a denunciar l'empresària i buscar justícia.



Elvira Lindo. En la boca del lobo. Ed. Seix Barral, 2023







Tahar Ben Jelloun. El islam explicado a nuestros hijos. Ed. RBA, 2002
En to divulgatiu, l'autor ens introdueix en l'islam, què es, la diferència entre àrabs i musulmans, el terrorisme,... i responent moltes preguntes sobre aquesta religió que poden ajudar-nos a comprendre millor als nostres veïns.


Jason Reynolds. Ghost. Ed. Sembra, 2022 

 
Ghost és el nom d'un jove, el corredor més ràpid dels equips de secundària de la seua ciutat. Però fins a arribar ahí no ho ha tingut gens fàcil, amb una família desestructurada, patint violència i abusos. Però Ghost ha trobat en l'esport el seu aliat per millorar la seua vida.


Marion Brunet. El verano irrespirable. Ed. Crossbooks, 2020

Céline i Johanna són dues germanes adolescents que passen l'estiu a un poble del sud de França fugint de l'avorriment amb tot tipus d'activitats. El descobriment d'una circumstància especial que afecta una de les germanes serà el detonant d'una sèrie de conseqüències per a ella. Una lectura on tenen cabuda temes juvenil i socials. 

José Vicente Botella. Un naufragio. Ed. Mutua de Levante, 2023

L'autor ens trasllada al segle XIX per seguir les penjades de tres generacions d'una mateixa família afectada pels fets històrics que hi viuran, la revolució industrial a Alcoi. 

Brandon Sanderson. Trilogia "Nacidos de la bruma". Ed. Nova 2023

Nacidos de la bruma és una de les sèries de l'autor supervendes de fantasia adulta, Brandon Sanderson, la qual pertany a l'univers Cosmere.  En un món llunyà mana un Lord Legislador i un grup de nobles que sotmeten als skaa i se n'aprofiten d'ells. De la seua unió han nascut éssers que han heretat poders i podran lluitar per aconseguir canviar el seu món. 


Han passat els anys i Julieta rememora els fets que va viure a la seua infantesa. Ella i la mare arriben a una aldea, La Sabina, a passar les vacances. Al poble Julieta s'oblida dels problemes que arrastra de casa, mentre coneix altres persones al poble i les seues vides mentre tracta d'oblidar el que li ha passat a casa. Però quan arriba el moment de tornar la xiqueta es resisteix i el lector anirà descobrint el perquè. 


Alicia Palazón. Los 16 peldaños. La cripta del Santo Grial // El laberinto de Ceira. Ed. Drassana

Aquestes dues novel·les, ambientades a València, ens introdueixen en una trama d'intriga quan hi ha un intent de robatori aprofitant uns treballs de restauració a la Catedral de València. En ella es troba el Sant Grial, un objecte que diversos personatges faran l'impossible per fer-se amb ell. 
 

Comentarios

Entradas populares de este blog

NOVETATS OCTUBRE 2023

NOVETATS JUNY 2023 (II)

NOVETATS JULIOL