NOVETATS OCTUBRE 2023

 

Ken Follet. La armadura de la luz. Ed. Plaza y Janés, 2023

Nova i esperada entrega de la sèrie "Los pilares de la Tierra" de Ken Follet. Li segueix a "Una columna de fuego" i comprén els esdeveniments al segle XVIII a la ciutat de Kingsbridge, nexe d'unió amb els altres llibres. Els avanços industrials i una guerra propera marcaran el destí dels diferents personatges que protagonitzen aquesta novel·la.

Arturo Pérez-Reverte. El problema final. Ed. Alfaguara, 2023

La nova novel·la del periodista i escriptor espanyol comptarà amb una trama d'intriga al vell estil. A l'illa de Utakos, en un hotel front a Corfú, el 1960, uns turistes ens veuran involucrats en un cas d'assassinat investigat per un actor convertit en detectiu, on tots són sospitosos.

Maria Oruña. Los inocentes. Ed. Destino, 2023

Sisè títol de la sèrie de Puerto Escondido, també protagonitzada per la tinent Redondo i Oliver Gordon. Un atemptat al balneari de Puente Viesgo, a Cantabria, posarà a la tinent sobre la pista d'un assassí cruel i potser li deparà més d'una sorpresa.

Roser Vernet. Lo mig del món. Ed. Club Editor, 2023

L'autora, nascuda al Priorat, una comarca a Tarragona, comparteix amb el lector la seua impressió de la seua terra, amb trets del llenguatge poètic, i on ens trasllada el dia a dia d'un indret que estima.

Nits de Contes al Palau. Ed. Lletra Impresa, 2022

Aquest llibre recull una tria dels contes presentats a la celebració de "Nits de Contes al Palau", dins de la programació de la Setmana Literària a la ciutat de Gandia des de 2012. Llegireu a autors valencians de primera filera com Manel Bauxauli, Elvira Cambrils, Joan Olivares, Juli Capilla, entre altres.

David Almond. Skellig. Ed. Duomo, 2022

Un clàssic de la literatura juvenil, del gènere de la fantasia, i guanyadora del prestigiós Premi Carnegie i el Hans Christian Andersen. Michael és un xiquet amb una família que no passa un bon moment, quan es troba un curiós monstre al garatge de la seua nova casa...

Marian Rojas Estapé. Encuentra tu persona vitamina. Ed. Espasa, 2021 

Les persones ens relacionem a nivell familiar i social, però hi ha persones que ens convenen més que altres. Aquest llibre t'ajudarà a trobar aquelles persones que et faran millor, les persones vitamina, i entendre com funcionen les emocions. 

Albert Sánchez Piñol. Victus Barcelona 1714. Ed. La Campana, 2014


Victus narra el final de la guerra de Successió espanyola, el setembre de 1714 amb l'assalt a Barcelona per veu del jove barceloní Martí Xuviria, qui jugaria un important paper a la guerra.


Comentarios

Entradas populares de este blog

NOVETATS JUNY 2023 (II)

NOVETATS JULIOL