NOVETATS JUNY 2024 (II)

J.D. Barker. A puerta cerrada. Ed. Destino, 2024

Un matrimoni en crisi, personal i professionalment, comença a utilitzar una aplicació de cites per consell de la seua terapeuta de parella. El que comença millorant la seua relació acabarà convertit en un joc a vida o mort.

Elizabeth von Arnim. Amor. Ed. Trotalibros, 2024

Basat en l'experiència de l'autora, nascuda al segle XIX, ens narra la història d'amor entre una vídua i un home molt més jove. Els prejudicis i les acusacions d'indecència de la societat  d'aquella època no farà gens fàcil dur endavant la seua relació. 

Shelley Read. Como si fuera un río. Ed. Salamandra, 2024

Basada en fets reals, aquesta novel·la ens narra la vida de la protagonista a mitjans del segle XX a l'oest americà. Una jove que, després de tindre un encontre casual amb un xic, deurà de fer front a les difícils conseqüències dels seus actes.

Lourdes Toledo. Efervescència programada. Ed. Bromera, 2024

Recent guanyadora del Premi de Literatura Eròtica de la Vall d'Albaida, l'autora ens presenta una sèrie de relats eròtics marcats per la sensualitat, l'humor i l'elegància de la seua escriptura.

Alessandro Maccarrone. El infinito placer de las matemáticas. Ed. Blackie Books, 2024

Les nombroses edicions d'aquest llibre divulgatiu sobre matemàtiques pareix demostrar que són assequibles per qualsevol lector que s'aprope a ell. L'autor introdueix conceptes bàsics i més elevats, amb raonaments detallats, il·lustrats i amb un llenguatge senzill, que ens facilitarà molt comprendre-les.

Fernando Aramburu. El niño. Ed. Tusquets, 2024

A través de la veu del protagonista coneixerem els fets ocorreguts en una escola del País Basc, als anys vuitanta. Avi d'un dels xiquets morts, coneixerem les conseqüències i el sentir d'una família després de patir una pèrdua com aquesta. 



Comentarios

Entradas populares de este blog

NOVETATS ABRIL 2024 (I): ADULTS

NOVETATS GENER 2024 (I)

NOVETATS DESEMBRE 2023