NOVETATS JUNY 2024 (III)

Claire Douglas. El último crimen de la escritora Emilia Ward. Ed. Planeta, 2024


Quan esdevenen una sèrie d'assassinats que reprodueixen el contingut d'una novel·la encara sense publicar, posa en perill l'autora del llibre. La policia Miranda Moody tractarà de respondre el misteri i atrapar el culpable.

Carla Montero. El viñedo de la luna. Ed. Plaza y Janés, 2024

En temps de la Segona Guerra Mundial, una exiliada espanyola vorà la seua vida capgirada quan quede al capdavant del negoci del seu home i s'implica amb la resistència francesa contra els nazis. 


Jonathan Haidt. La generación ansiosa. Por qué las redes sociales están causando una epidemia de enfermedades mentales entre nuestros jóvenes. Ed. Deusto, 2024

Són les xarxes socials les culpables dels problemes mentals de joves de tot el món? Així ho pensa Jonathan Haidt, psicòleg social i autor d'aquest llibre on desgrana les conseqüències de donar un mòvil als xiquets i adolescents i permetre'ls accedir a les xarxes socials, exposant-se a tota mena de perjudicis per a la seua salut mental.



Freya Sampson. La última biblioteca. Ed. Maeva, 2024

La bibliotecària i protagonista d'aquesta novel·la és una persona tímida i introspectiva que prefereix els llibres a les persones. Quan la seua biblioteca estiga en perill de ser tancada haurà d'eixir de la seua closca i ser protagonista de la lluita perquè no tanque les seues portes, obligant-la a obrir-se i entablant relacions i amistats. 




En format de novel·la, Los nueve reinos ens permet apropar-nos a una part de la nostra història desconeguda, una civilització que va viure a les Illes Canàries des de l'època romana fins a l'edat mitjana.




Comentarios

Entradas populares de este blog

NOVETATS ABRIL 2024 (I): ADULTS

NOVETATS GENER 2024 (I)

NOVETATS DESEMBRE 2023